100% ELEKTROMOS, TELE CSÚCSTECHNOLÓGIÁVAL

                                                         NISSAN LEAF®

  

   

KEZDŐ ÁR:8 190 000 FT-TÓL

ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL*

+ 1 800 000 FT NISSAN KEDVEZMÉNNYEL

 

TÖRLESZTŐ RÉSZLET: 99 900 FT

THM: %

                                               A NISSAN LEAF ÁTTEKINTÉSE

   

KÜLÖNBÖZŐ HATÓTÁV OPCIÓK

AKÁR 270 KM*** VAGY AKÁR 385 KM***

NISSAN PROPILOT****

MENNI, MEGÁLLNI ÉS KÖZÉPEN MARADNI

NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS***

FENNTARTHATÓ VEZETÉS

MARADJON KAPCSOLATBAN

DOOR-TO-DOOR NAVIGATION ALKALMAZÁS ÉS VADONATÚJ OKOSTELEFON-ALKALMAZÁS

    
KEVESEBB KÖLTSÉG, NAGYOBB TÁVOLSÁG

MIÉRT ÉRDEMES 100%-BAN ELEKTROMOST VÁLASZTANI?

Az új Nissan LEAF kevesebb mozgó alaktrésze alacsonyabb karbantartási költségeket jelent, amihez hozzájárul a nulla károsanyag-kibocsátás és a 100%-ban elektromos meghajtás is. Hát persze, hogy megéri.
 A villamos energia ára jelentősen alacsonyabb, mint az üzemanyagé, és az új Nissan LEAF-fel nincs több olajcsere, beállítás vagy környezetvédelmi vizsgálat. Spóroljon a mindennapokon, és még jutalomban is részesülhet. Az állami támogatásokkal és adókedvezményekkel ez egy visszautasíthatatlan ajánlat. 
Károsanyag-kibocsátás és kompromisszumok nélkül. Lakóhelyétől függően a Nissan elektromos autói anyagi előnyöket, például olcsó karbantartást, kedvező parkolási díjat és dugódíjmentességet is biztosítanak. Az elektromos autó tehát minden tekintetben okos választás.

  

    

NULLA KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS

Költsön kevesebbet, és tegyen szert több előnyre. Védjük meg a bolygónkat, amelyen vezetünk, hogy mindannyian részesülhessünk belőle még sokáig. A fenntartható jövő itt kezdődik az új Nissan LEAF elektromos autóval.

                                          NISSAN INTELLIGENT MOBILITY

    

VEZETÉS E-PEDÁL™-LAL

Mi lenne, ha csak egy pedállal vezetne? Ilyen egyszerű az egész! A Nissan e-Pedál™-jával egyetlen folyamatos mozdulattal gyorsíthat, lassíthat és fékezhet. Csak engedje fel a gyorsítópedált az automatikus visszatápláló fékezéshez, és nyomja le ismét az aktuális sebességének megfelelő gyorsításhoz. Szórakoztató így vezetni, és jobb irányíthatóságot tesz lehetővé emelkedőn, lejtőn és szeles úton.

Ezen kívül természetesen ott van a fék pedál, a hirtelen fékezésekhez.

    

    

  

       

     

              NISSAN PROPILOT PARK*  SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ                                    NISSAN PROPILOT*  SEGÍT, AMIKOR SZÜKSÉGE VAN RÁ
       

                  GYORSÍT

              KORMÁNYOZ

                    FÉKEZ

                      VÁLT

              KORMÁNYOZ

KEZELI A PEDÁLOKAT

MÉG TÖBB FUNKCIÓ, AMELYRE SZÁMÍTHAT
      

 Intelligens vészfékezési asszisztens

Intelligens sebességtartó automatika

   Intelligens sávelhagyás- jelzés és -    megelőzés

     Távolsági fényszóró asszisztens

 • NISSAN INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA
A négy kamerával virtuális 360 fokos felülnézeti képet biztosít az új Nissan LEAF-jéről, valamint választható osztott képernyős első, hátsó és járdaoldali közelnézetet a szűk manőverek megkönnyítéséhez. Ha mozgó objektum van a közelben, akkor a képernyőn figyelmeztetés is megjelenik.
 • KÖZÚTI JELZÉSEK FELISMERÉSE
Nincs több találgatás! Mindig betarthatja a sebességhatárt az intelligens Közúti jelzések felismerése funkciónak köszönhetően. Menet közben észleli a közúti jelzéseket, és megjeleníti a sebességhatárt az új Nissan LEAF digitális információs kijelzőjén.
 • FIGYELMEZTETÉS AZ AUTÓ MÖGÖTTI FORGALOMRA
Szeretné tudni, mi közelít Ön mögött? Az új Nissan LEAF hátulján lévő érzékelők észlelik a közeledő járműveket minden oldalon, és figyelmeztetik Önt.
 • HOLTTÉR FIGYELŐ RENDSZER
Magabiztosan válthat sávot. A Holttér figyelő rendszer szemmel tartja a holtteret, és figyelmezteti, ha egy ott rejtőző járművet észlel.


FELSZERELTSÉGEK

ACENTA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • e-Pedál™
 • NissanConnect Services 7"-os érintőkijelzős navigációs és multimédia rendszer Apple Car Play[1] és Android Auto[1] csatlakozással és tolatókamerával
 • Automata és Időzíthető légkondicionáló
 • Intelligens tempomat
 • 16" könnyűfém keréktárcsa

N-CONNECTA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • 17" könnyűfém keréktárcsa
 • Fűtött bőr kormánykerék + első és hátsó ülések
 • Intelligens 360 fokos parkolókamera + mozgó tárgy észlelése
 • Parkolóradar (4 elől, 4 hátul)
 • Fényre sötétedő középső tükör
 • Sötétített üveg

TEKNA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • ProPILOT fejlett vezetéstámogató rendszer
 • BOSE prémium hangrendszer
 • LED fényszóró
 • Szintetikus félbőr ülések
 • Elektromos kézifék

E+ N-CONNECTA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • Magasabb hatótáv
 • Magasabb végsebesség
 • Dinamikusabb gyorsulás
 • Gyorsabb villámtöltés

E+ TEKNA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • Magasabb hatótáv
 • Magasabb végsebesség
 • Dinamikusabb gyorsulás
 • Gyorsabb villámtöltés

TÖLTÉS

TÖLTSE FEL OTTHON,  A MUNKAHELYÉN VAGY AKÁR ÚT KÖZBEN

TÖLTÉS EGYSZERŰEN A KONNEKTORBÓL

Minden Nissan LEAF változat fel van szerelve azzal a kábellel, amellyel az autót a legközelebbi háztartási konnektorba csatlakoztathatja, és éjszaka vagy munka közben is töltheti.

TÖLTÉS TANÚSÍTOTT NISSAN WALLBOX FALI TÖLTŐVEL

Szerezzen be egy Nissan WALLBOX fali töltőt a garázsába, és kettőzze meg a töltési sebességet, hogy egy éjszaka alatt teljesen feltölthesse autóját. Csak csatlakoztassa és működik – a Nissan LEAF szokása szerint.

NYILVÁNOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK

Egyre sűrűbb a nyilvános töltőállomások folyamatosan növekvő hálózata, ahol Nissan LEAF autóját útközben is feltöltheti. Ezek megtalálhatók a főbb utak mentén, a benzinkutakon és számos „nyilvános épületben” is. Csak rajzolja meg útvonalát a térképen, és válassza ki az utazásához legkényelmesebbet.

HATÓTÁV ÉS TELJESÍTMÉNY

Elektromos

Hajtáslánc

Teljesítmény

(LE)

Hatótáv akár

(Km)

Sebességváltó

Üzemanyag-fogyasztás**

(l/100 km)

CO2-kibocsátás**

(G/KM)

2WD 150 270 Automata 0 0
2WD 190 385 Automata 0 0

TEGYE MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉST!

z itt látható képek tájékoztató jellegűek. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el, vagy csak bizonyos felszereltséghez kapcsolódnak.

 

A meghatározott hatótáv és lóerő értékek a 40 vagy a 62 kWh-ás verzió maximum értékei. Kombinált áramfogyasztás: 166-185 Wh/km, kombinált CO2 kibocsátás: 0 g/km. Az adatokat laboratóriumi vizsgálatokból nyerik az EU jogszabályainak megfelelően, és a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak. Az információ nem egy adott járműre vonatkozik, és nem képezi részét az ajánlatnak. A számok nem tükrözik a tényleges vezetési eredményeket. Az opcionális berendezések, a karbantartás, a vezetési magatartás és a nem technikai tényezők, például az időjárási viszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az adatokat az új világméretű, harmonizált könnyű járművek vizsgálati eljárásának (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján határozták meg. A kép illusztráció. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak.

 

*Az Innovációs és Technológiai Minisztérium a 100% elektromos hajtású gépjárművek vásárlásához, 11 000 000 Ft vételár alatt, 2 500 000 Ft összegű kormányzati támogatást nyújt. A kormányzati támogatás pályázat útján vehető igénybe, a további részletekért keresse fel a https://elektromobilitas.ifka.hu/ pályázati portált, illetve keresse a Nissan Márkakereskedéseket.

**Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített vagy változó kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely 50% kezdő lízingdíj (a kezdő lízingdíj részét képezi az elnyerhető állami támogatás), és 60 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. A finanszírozó az Üzletszabályzatában feltüntetett díjak érvényesítésére jogosult, továbbá a finanszírozással kapcsolatos, harmadik személy részére fizetendő költségeket (pl. hitelbiztosítéki nyilvántartásba vételi díj) jogosult az ügyfélre továbbhárítani. THM: 4,5%-5,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció időtartama 2020. július 8-tól visszavonásig tart. Az állami támogatás mértéke a beszerzési időpontjában érvényes vételár függvényében maximum 2.500.000 Ft. További részletek a márkakereskedésekben és az Innovációs és Technológiai Minisztérium által kiírt pályázati kiírásban.

***A hatótávolságra vonatkozó adatok az EU jogszabályokkal összhangban végzett laboratóriumi tesztekből származnak, és a különböző típusú járművek összehasonlítására szolgálnak. Az információk nem egy adott járműre vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét. Előfordulhat, hogy az adatok nem a valós vezetési körülmények között tapasztalható értékeket tükrözik. A hivatalos eredményeket az opcionális felszereltség, a karbantartás, a vezetési stílus, valamint egyéb nem műszaki tényezők, mint például az időjárási viszonyok befolyásolhatják. Az adatok meghatározása az új, könnyűgépjárművekre vonatkozó világszinten harmonizált vizsgálati eljárás (WLTP) vizsgálati ciklusa alapján történt.
Energiafogyasztás (Wh/km): vegyes 166-185; CO2-kibocsátás, vegyes (g/km): 0. Zéró CO2-kibocsátás vezetés közben.

 

****A ProPilot a járművek korlátozott körében áll rendelkezésre. A ProPilot fejlett vezetéstámogató technológia, de nem képes megakadályozni az ütközéseket. A ProPilot funkció csak autópályán (akadállyal elválasztott útpályákkal rendelkező úton) használható oly módon, hogy a vezető folyamatosan figyeli az utat és kezét a kormánykeréken tartja. A járművezető felelős azért, hogy éber maradjon, biztonságosan vezessen, és bármikor képes legyen átvenni a jármű irányítását.

 

*****Az idézett számok a 40 kWh-s (LEAF) és 62 kWh-s (LEAF e+) akkumulátorokra vonatkoznak. Az idő a töltés körülményeitől függ, beleértve a töltő típusát és állapotát, az akkumulátor hőmérsékletét, valamint a használat helyén tapasztalható környezeti hőmérsékletet. A jelzett gyorstöltési idő a CHAdeMO gyorstöltő használatát igényli. A Nissan LEAF modellt úgy terveztük, hogy a mindennapi élet során előforduló utazások többségét támogassa, és olyan töltési biztonsági intézkedésekkel van ellátva, amelyek védik az akkumulátort a rövid időn belül megismételt többszöri gyorstöltések esetén. Az egymást követő gyorstöltésekhez szükséges idő megnövekedhet, ha az akkumulátor hőmérséklete miatt aktiválódik az akkumulátor védelmére szolgáló technológia.