ÚJ NISSAN JUKE - A COUPÉ CROSSOVER

   

KEZDŐ ÁR: 5 490 000 FT

TÖRLESZTŐ RÉSZLET:  FT

THM: 0 %


FELSZERELTSÉG

TUDJON MEG TÖBBET A TECHNOLÓGIÁKRÓL

MOTOROK

FEDEZZE FEL A MOTOROKAT


MÉRETEK

TEKINTSE MEG A MÉRETEKET

NISSAN JUKE JELLEMZŐI

A LEGMERÉSZEBB COUPÉ

Metszett vonalak, drámai fények, izgalmas formai hangsúlyok, 19”-os könnyűfém keréktárcsák és a jellegzetes lebegő tető. Az Új Nissan JUKE szembetűnő és olyan elegáns aerodinamikát teremt, amelynek révén szinte suhan a levegőben az üzemanyag-hatékonyság és a csendes utazás érdekében. 

Az N-Design felszereltség számos külső és belső csomagot kínál! Élénk belső színek, Alcantara® és bőr kárpit, valamint szembetűnő, kéttónusú külső elemek arzenálja áll rendelkezésre, hogy Új Nissan JUKE-ja a legjobban passzoljon stílusához!

Helyezkedjen el a körbeölelő sport ülésben, ragadja meg a D-alakú kormányt és álljon készen a borzongtató izgalomra. A gyorsan reagáló turbófeltöltős motor biztosítja a teljesítményt a villámgyors DCT automata sebességváltón keresztül. A precíz, fürge felfüggesztés teljes mértékben kihasználja az erős, merev alváz előnyeit. Magabiztos és egyben üdítő vezetés.

A gyors teljesítmény azonnali gyorsítási lehetőséget kínál. A precíz kormányozhatósággal pontosan a tervezett irányban tudja tartani az új Nissan JUIKE-ját, miközben az Active Trace Control funkció a háttérben dolgozva segíti a tökéletes kanyarodásokban. A fejlett számítógépes formatervezés eredménye az a merev alváz, amely tökéletes alapot biztosít a felfüggesztéseknek.

Elképesztő adottságaival és rugalmasságával az új Nissan JUKE bármire képes. A kerékpártartóktól a vonóhorogig, a belső fényektől a luxus szőnyegig, a JUKE tökéletes partnere lesz kalandjai során

   

ÚJ NISSAN JUKE - NISSAN INTELLIGENT MOBILITY
A Nissan Intelligent Mobility örökre megváltoztatja a vezetés élményét: a modern technológiák magabiztosabbá, izgalmasabbá teszik a mindennapi vezetést, ráadásul Ön még többféle módon maradhat kapcsolatban a környező világgal. A vezetés tudatosabbá válik, ugyanakkor segítséget kap, amikor szüksége van rá. Okostelefonja segítségével Ön zavartalan kapcsolatban lehet a saját és a környező világgal. Ez a vezetés jövője, ami már mindenki számára elérhető!
Élvezze mindennapi utazásait! A Nissan ProPILOT-tal a vezetéstámogató technológiáknak köszönhetően a jövő még intelligensebbé válik, megszűntetve ezzel az országúti forgalom okozta feszültséget. Bizonyos felszereltségeknél és sebességváltó típusoknál érhető el.*

  

                      ÖN HELYETT GYORSÍT

Vigyáz Önre, úgy szabályozva az autó sebességét, hogy mindig biztonságos követési távolságot tartson az Ön előtt haladó járműtől.

                          ÖN HELYETT FÉKEZ

Erős forgalomban a rendszer szükség esetén fékezéssel és gyorsítással tartja az autó helyét a sorban.

                     ÖN HELYETT KORMÁNYOZ 

Az autót biztonságosan a sáv közepén tartja, ha túl közel menne a záróvonalhoz.

   

   

   

SÁVTARTÓ ASSZISZTENS 

A sávtartó asszisztens észleli ha Ön átsodródik a záróvonalon és kormányrásegítéssel visszatereli  biztonságosan a járművet a helyes sávba.

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER

A Holttérfigyelő funkcióval felszerelt új Nissan JUKE figyelmezteti, ha egy jármű jelenik meg autója holtterében. Amennyiben Ön nem reagál a figyelmeztetésre, a Holttérfigyelő beavatkozási funkciója enyhe fékerőt alkalmaz, és visszatéríti saját sávjába.

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ FORGALOM FIGYELMEZTETÉS

Tolatás közben figyeli a JUKE-ja körüli környezetet és figyelmezteti, ha járművek közelítenek bármelyik irányból, megelőzve ezzel az ütközést

INTELLIGENS RÁFUTÁSOS ÜTKÖZÉS FIGYELMEZTETÉS

Az Intelligens ráfutásos ütközés figyelmeztetés funkció figyeli a maximum két gépkocsi távolságban elöl haladó forgalmat, s lassításra figyelmezteti, ha úgy érzékeli Ön nem tartja be a biztonságos követési távolságot. 

INTELLIGENS NYOMVONAL SZABÁLYOZÁS

Vegye lazán a kanyarokat! Az Intelligens nyomvonal szabályozás követi a járműve helyzetét és szükség szerint egyenként lefékezi a kerekeket, hogy segítse Önt a kormányzásban a kanyarodás során.


INTELLIGENS MENETSZABÁLYOZÁS

Az Intelligens menetszabályozás automatikusan működésbe hozza a fékeket és szabályozza a motor nyomatékát, hogy enyhítse az útegyenetlenségek okozta kellemetlen hatásokat. 

  

   

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ ASSZISZTENS

A Visszagurulás-gátló asszisztens segít meggátolni a hátragurulást emelkedőn. Fékerőt alkalmaz néhány másodpercre, ezzel elegendő időt adva Önnek, hogy a fékpedálról a gázpedálra váltson.

INTELLIGENS. INTUITÍV. TÁJÉKOZOTT.

Az Új Nissan JUKE segít szemmel tartani a forgalmat: legyen szó akár a távolsági fényszórók automatikus tompításáról, a közúti sebességkorlátozó táblák felismeréséről – vagy akár a fék megfelelő használatáról – a JUKE törődik Önnel és vezetőtársaival.
   
     

ÚJ NISSAN JUKE - HÁLÓZATI KAPCSOLATOK

A NissanConnect Services app hozzáférést biztosít Önnek a Nissan JUKE-ja számos egyedülálló funkciójához. Több technológia. Nagyobb kényelem.

    

VEZETÉSI ADATOK ELEMZÉSE

Hozzáférés statisztikai adatokhoz: átlagsebesség, üzemanyag-fogyasztás, csúcssebesség, megtett távolság és egyéb információk.

TÁVVEZÉRLÉSI SZOLGÁLTATÁSOK

Tegye kiemelkedővé JUKE-ját minden helyzetben - villantsa fel a fényeket, vagy szólaltassa meg a dudát bárhonnan.

NISSAN SEGÍTSÉG ÉS TÁMOGATÁS

Teljesen elveszett? Lépjen kapcsolatba a Nissannal, és mi segítünk!

    

    

ZAVARTALAN KAPCSOLATBAN SAJÁT VILÁGÁVAL

A rendelkezésre álló NissanConnect® technológiáknak köszönhetően Ön dönti el, hogyan tartja a kapcsolatot világával. Csak csatlakoztassa okostelefonját és máris kapcsolatban maradhat a külvilággal. A Nissan Door to Door / háztól-házig navigáció segíti Önt az úticéljához történő zökkenőmentes eljutásban. Mindez része a Nissan Intelligent Mobility rendszernek, amely hihetletlen hatalmat ad az Ön kezébe egy könnyen használható alkalmazással.

     

APPLE CARPLAY®

Okostelefonos funkciók az autó kijelzőjén? Nem kell mást tennie, csak kérdezze Siri®-t. AzApple CarPlay® technológia segítségével, Siri® a hangutasításoknak megfelelően megjeleníti JUKE-ja fedélzeti kijelzőjén kontaktjait, kedvenc üzenő alkalmazásait, az iTunes® könyvtárat, az Apple Music® lejátszási listáit, az Apple Maps / térképeket, és más egyéb alkalmazásokat. Egyszerűen csak csatlakoztassa kompatibilis iPhone®-ját és élvezze a technológia nyújtotta kényelmet!*

ANDROID AUTO™

Tudja merre jár és mikor. A JUKE és a Google Maps™ segít hogy Ön könnyen és gyorsan odaérjen a következő találkozójára, miközben a Google asszisztens biztosítja, hogy időbeosztása ne csússzon el. Válasszon zeneszámot, változtassa meg a célállomását, vagy válaszoljon egy szöveges üzenetre kezét a kormánykeréken tartva, a rendelkezésre álló hangutasítások százait használva.*

GOOGLE HOME

Nem biztos abban, hogy bezárta-e az autóját? A Google Home-mal csak kérdeznie kell. – Az új JUKE válaszol Önnek, majd bezárja – avagy kinyitja az ajtókat - mindezt hangutasítással! A Google Home számos lehetőséget kínál –  akár az úticél navigációs rendszerre való küldésétől a gépkocsi diagnosztika
lefuttatásáig.  

      

FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ KIJELZŐ

Továbbra is a legfontosabbra összpontosítson: a vezetésre. A irányváltoztatási utasításoktól a biztonsági figyelmeztetésekig – egészen a pihenő szükségességére történő figyelmeztetésig – a JUKE színes kijelzője mindent közvetlenül a szeme elé tár, ezzel segítve minimalizálni azt az időtartamot, amíg másra figyel.e.

FELSZERELTSÉGEK

VISIA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • Nissan intelligens vezetési technológiák
 • Monoform kialakítású sportülések
 • Színrefújt elektromosan állítható külső tükör irányjelzővel
 • Manuális légkondicionáló berendezés
 • DAB digitális rádió 4 db hangszóróval, Bluetooth + USB és AUX csatlakozó +12V
 • Elektromos ablakemelők elöl-hátul, automata funkcióval az vezető oldalán

ACENTA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • 17” könnyűfém keréktárcsák
 • 8”-os központi érintőképernyő
 • Okostelefon tükrözési lehetőség 
 • Tolató kamerazer
 • Hangfelismerés kapcsoló a kormánykeréken
 • Szükségpótkerék

N-CONNECTA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • Automata légkondicionáló berendezés pollenszűrővel
 • Nissan intelligens kulcs
 • Hátsó parkoló radar
 • Elektromos kézifék autó hold funkcióval
 • Elektromosan behajtható, fűthető külső tükör
 • Eső érzékelős ablaktörlő
 • Led első ködlámpa

N-DESIGN

FŐBB JELLEMZŐK:

 • 19” könnyűfém keréktárcsák
 • Kéttónusú karosszéria fényezés (karosszériától eltérő színű tető: fekete / naplemente vörös, ezüst) + a tető színével megegyező színű külső visszapillantó tükrök és lökhárító betétek.
 • Prémium belső személyre szabás (fekete, narancs vagy fekete színben)
 • Fűthető első ülések

TEKNA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • 19” könnyűfém keréktárcsák
 • AWM (360 fokos tolató kamera)
 • Első és hátsó parkoló radar
 • Mozgó tárgyak érzékelése
 • Fűthető első ülések
 • ProPILOT csomag (automata váltó esetén) / Intelligens vezetési asszisztens csomag ( manuális váltó esetén)
 • Intelligens éberségfigyelő rendszer
 • Intelligens holttér figyelés és korrigálás
 • Hátsó keresztirányú forgalom figyelés

  

                                       MÉRETEK

                                TELJES HOSSZ: 4210 mm
TENGELYTÁV: 2636 mm
TELJES MAGASSÁG: 1595 mm
TELJES SZÉLESSÉG: 1800 mm
  

                      

CSOMAGTARTÓ TÉRFOGATA:

  422 l

CSOMAGTARTÓ TÉRFOGATA LEHAJTOTT ÜLÉSEKKEL: 1305 l
CSOMAGTARTÓ MAXIMÁLIS HOSSZÚSÁGA: 1477 mm
CSOMAGTARTÓ MAXIMÁLIS SZÉLESSÉGE: 1249 mm

 

     

MOTOROK

    

Benzin

Hajtáslánc

Teljesítmény

(LE)

Maximális nyomaték

(Nm)

Sebességváltó

Üzemanyag-fogyasztás**

(l/100 km)

CO2-kibocsátás**

(G/KM)

DIG-T 2WD 117 180 6 MT 5,9 - 6 135 - 136
DIG-T 2WD 117 180 7 DTC automata 6,1 138 - 139

    

   

TEGYE MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉST!

    

   

*A képek illusztrációk. Egyes esetekben a fényképeken nem a Magyarországon kínált járművek láthatók, és a képek nem egy konkrét modellt, felszereltségi szintet vagy elérhető változatot ábrázolnak. Előfordulhat, hogy a képeken látható jellemzők nem érhetők el, vagy csak bizonyos felszereltséghez kapcsolódnak. 

Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. Az ajánlat a 2020/06/01-tól 2020/06/28-ig megkötött vevői szerződésekre érvényes. A feltüntetett bruttó árak az általános forgalmi adó és regisztrációs díj változása esetén módosulhatnak. Az aktuális árakért és további feltételekért érdeklődjön hivatalos Nissan márkakereskedőjénél. Nissan Juke: A feltüntetett ár a kezdőár, a Juke DIG-T 117 Visia esetén érvényes. 

A 10 éves garanciacsomag a NISSAN által biztosított gyártói 3 év vagy 100 000 km garanciából (amelyik hamarabb bekövetkezik) és a NISSAN International Insurance Ltd. által biztosított műszaki meghibásodással kapcsolatos biztosításból tevődik össze. A műszaki meghibásodással kapcsolatos biztosítás a biztosítási kötvényben meghatározott, – a Gyártói jótállás időtartamát és futásteljesítményt meghaladó – meghosszabbított időtartamig (gyári garancia időszak feletti +7 év) és/vagy futásteljesítmény eléréséig (+50 000 km) érvényes, mellyel így a csomag által biztosított időszak és km összességében 10 év, illetve maximum 150 000 km (amelyik hamarabb bekövetkezik). A kiterjesztett garancia időszakra, illetve futásteljesítményre vonatkozó fedezet részleteiről érdeklődjön márkakereskedéseinkben, illetve a termék részletes leírását és további feltételeit a biztosítási kötvényhez tartozó általános szerződési feltételek tartalmazza, melyekről a NISSAN.hu weboldalon talál bővebb tájékoztatást.

Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak a Nemzeti Közlekedési Hatóság honlapján, www.nkh.hu.
Nissan Juke: Kombinált üzemanyag fogyasztás DCT: 6,1 L /100 km, 6MT: 6 L /100 km, CO2 kibocsátás: DCT: 139 g/km, 6MT: 136 g/km. A fogyasztási és kibocsátási értékek az alkalmazandó európai előírásoknak megfelelően lettek megadva. A bemutatott számok WLTP adatok. A WLTP egy új teszt, amelyet az üzemanyag-fogyasztásra és a CO2 kibocsátási adatokra használnak. Csak azokat a járműveket hasonlítsa össze, amelyeket azonos műszaki eljárásokkal teszteltek. A tényleges vezetési eredmények változhatnak olyan tényezők függvényében, mint az időjárási viszonyok, a vezetési stílus, a jármű terhelése vagy a regisztráció után felszerelt tartozékok. A bemutatott motorizációk a Nissan motorok változásai miatt a rendelkezésre állási korlátozások hatálya alá tartozhatnak. Ellenőrizze a Nissan márkakereskedőjének elérhetőségét és szállítási dátumát. 


Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Google Assistant szolgáltatás nem érhető el minden nyelven. A támogatott nyelvekről a Google weboldalán tájékozódhat.

** Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Az Apple CarPlay elérhetősége piaconként eltérő, részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.apple.com/hu/ios/featureavailability/#applecarplay-applecarplay. Az Android Auto a Google bejegyzett védjegye. Az Android Auto a következő eszközökkel kompatibilis: Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató telefonokkal használható. USB-kapcsolat szükséges. Az Android Auto elérhetőségét a következő linken ellenőrizheti: https://www.android.com/auto/. A Nissan nem vállal felelősséget az Apple CarPlay és/vagy Android Auto használatából eredő bárminemű kárért, veszteségért vagy sérülésért. click here

 

 

*** A ProPILOT nem minden járműben érhető el. A ProPILOT egy fejlett vezetéstámogató technológia, de nem képes megelőzni a baleseteket. A ProPILOT csak autópályán (olyan utakon, ahol a szemközti sávok elválasztósávval vannak elválasztva) képes támogatni a vezetést úgy, hogy a vezető keze a kormányon van, és az útra figyel. A vezető felelőssége, hogy folyamatosan éber maradjon, biztonságosan vezessen, és kézben tartsa a jármű irányítását.

Jelen finanszírozási ajánlat kizárólag az MKB-Euroleasing Autólízing Zrt. mint finanszírozást nyújtó társaság (továbbiakban: finanszírozó) forint alapú, rögzített kamatozású, zártvégű pénzügyi lízing ajánlata, amely minimum 40% kezdő lízingdíj, valamint minimum 24 hónap és maximum 48 hónap futamidő esetén érvényes. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Ügyfelet terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. A THM meghatározása az aktuális Üzletszabályzatban foglalt feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén ennek mértéke módosulhat. A konkrét ajánlatban és szerződésben a THM megjelenítése finanszírozó részéről a jogszabály rendelkezései szerint legalább 1 tizedesjegyig kerekítve történik. THM: 0,0%. A THM nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát és nem tartalmazza a casco biztosítás díját. A finanszírozás teljes futamideje alatt Casco biztosítás fenntartása szükséges. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a finanszírozó fenntartja a finanszírozási kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Az akció időtartama 2020. augusztus 15-től 2020. szeptember 30. napjáig vagy a készlet erejéig tart. Az akció kizárólag Nissan Crossover modellekre (Juke, Qashqai, X-Trail) érvényes.  Részletekért forduljon az akcióban részt vevő márkakereskedésekhez, amelyek közvetítőként a finanszírozó képviseletében járnak el.

   

Bruttó Vételár (Ft):

7 000 000.-

Futamidő (hó):

48

Finanszírozott összeg (Ft):

4 200 000.-

Havi törlesztő részlet (Ft):

87 500

Bruttó* önerő kalkulált összege (Ft):

2 800 000.-

THM (%):

0%

Fogyasztó által fizetendő teljes összeg

4 200 000.-

Rögzített kamatozású ügyleti kamat (%):

0%

Havi törlesztőrészletek összege (Ft):

4 200 000.-

Teljes összegben foglalt díj, jutalék, költség, adó:

0 HUF

   

*  Az ÁFA mértéke a jelen hirdetmény kiadásakor 27%, azonban a futamidő alatt változhat. A gazdálkodó szervezetek általi ÁFA visszaigénylés lehetőségének feltételeit és mértékét a mindenkor hatályos jogszabályi rendelkezések tartalmazzák