FEDEZZE FEL A NISSAN NAVARÁT

     

KEZDŐ ÁR: 10 480 000 FT

TÖRLESZTŐ RÉSZLET:  FT

THM: 2,5 %

   


FELSZERELTSÉG

TUDJON MEG TÖBBET A TECHNOLÓGIÁKRÓL

   

   

MOTOROK

FEDEZZE FEL A MOTOROKAT


MÉRETEK

TEKINTSE MEG A MÉRETEKET

NISSAN NAVARA JELLEMZŐI

      

    

   

ÚJ NISSANCONNECT: FEJLETT TECHNOLÓGIA AZ AUTÓBAN

      

Kedvenc Nissan Navara pickupjában a Nissan Intelligent Mobility™ tájékoztatja, csatlakoztatja és szórakoztatja. Ellenőrizze a meglévő üzemanyaggal még megtehető távolságot a testreszabható digitális információs kijelzőn, szinkronizálja kompatibilis okostelefonját, hozza magával zenéit és alkalmazásait, és még sok minden mást. Minden arról szól, hogy az autóban töltött idő élménnyé váljon.

A 8 hüvelykes többérintéses kijelző az infotainment rendszer lelke. Ezen hozzáférhet a TomTom® gyors, részletes navigációjához, a zenékhez, információkhoz és még sok minden máshoz. Az okostelefonok Apple CarPlay®* és Android Auto®* útján történő integrációjával az út még sosem volt ennyire egyértelmű.

   

    


     

APPLE CARPLAY®*

Az Apple CarPlay* segítségével még biztonságosabban és okosabban élvezheti az iPhone telefonján lévő kedvenc dolgait vezetés közben. Csak csatlakoztassa az iPhone-ját, és induljon el.

  

    

    ANDROID AUTO™*

Érje el kedvenc alkalmazásait, amelyek segítenek hívásokat indítani, szöveges üzeneteit meghallgatni és megválaszolni, zenéit és podcastjait lejátszani. A Google Maps hanggal aktivált navigációt, valós idejű forgalmi információkat nyújt, és az utazási időt is megbecsüli

 
NISSAN CONNECT SERVICES
 
Hozzáférést biztosít a Nissan gépkocsija számos egyedi funkciójához. Még több technológia. Még több kényelem
 

 

VEZETÉS ELEMZÉSE

Hozzáférés a statisztikai adatokhoz: átlagsebesség, utazások száma, legmagasabb sebesség, megtett távolság,…

    

 

KÜRT ÉS VILÁGÍTÁS TÁVIRÁNYÍTÁSA

Vonja a figyelmet autójára bármilyen helyzetben – villogtassa a fényszórókat és szólaltassa meg a kürtöt.

 

NISSAN SEGÍTSÉG ÉS TÁMOGATÁS

Teljesen elveszettnek érzi magát? Forduljon a Nissanhoz általános segítségért

 

A NISSAN INTELLIGENT MOBILITY A VEZETÉS EGY TELJESEN ÚJ MÓDJA

 • INTELLIGENS 360 FOKOS PARKOLÓKAMERA

Lássa mi történik Ön körül. A manőverezés és a parkolás könnyű a négy kamerás Intelligens 360 Fokos Parkolókamerával, amely akár virtuális felülnézeti képet jelenít meg a járműről. A rendszerrel az utánfutó csatlakoztatása is gyors és könnyű.

 • AUTOMATIKUS VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER

Legyen ura a helyzetnek. Az Intelligens Vészfékezési asszisztens rendszere vizuális és hangjelzéssel jelez, ha Ön ütközésközelbe kerül az előtte haladó járművel, és automatikusan megnöveli a fékerőt a baleset elkerülése érdekében.

 • VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

Kizárólag előre. A Visszagurulás-gátló meggátolja, hogy visszaguruljon, mikor egy lejtőn megy fel – kifejezetten hasznos, ha csúszós terepen van. Egyszerűen kitartja a féket, amíg Ön átteszi a lábát a fékről a gázpedálra.

  

NISSAN FEJLETT BIZTONSÁG

A Nissan a biztonságot teljes körű megközelítésben kezeli, amely minden általunk készített autó tervezését és fejlesztését áthatja. A beszerelt fejlett rendszerekkel a váratlan helyzeteket is megoldja, valamint ütközés esetén csökken a sérülés esélye.

DINAMIKUS MENETSTABILIZÁLÓ RENDSZER

KIPÖRGÉSGÁTLÓ RENDSZER

FEJLETT BLOKKOLÁSGÁTLÓ FÉKRENDSZER

FÉKERŐ ELOSZTÁSFELSZERELTSÉGEK

VISIA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • 17” acél keréktárcsák
 • Többlengőkaros felfüggesztés
 • Lejtmenet-vezérlő és Visszagurulás-gátló rendszer
 • Audiorendszer-vezérlés a kormánykeréken
 • Automatikus fényszóró-kapcsolás hazakísérő fénnyel

ACENTA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • 17” acél keréktárcsák
 • Többlengőkaros felfüggesztés
 • Lejtmenet-vezérlő és Visszagurulás-gátló rendszer
 • Audiorendszer-vezérlés a kormánykeréken
 • Automatikus fényszóró-kapcsolás hazakísérő fénnyel

N-TREK

FŐBB JELLEMZŐK:

 • 18” könnyűfém keréktárcsák
 • Kétzónás automata légkondicionáló berendezés pollenszűrővel
 • Fűthető első ülések és külső visszapillantó tükrök
 • Sötétített hátsó üvegek
 • Új NissanConnect (8" kijelző, navigáció, applikációk, Bluetooth streaming)
 • Tolatókamera

TEKNA

FŐBB JELLEMZŐK:

 • LED-es nappali menetfény
 • Fényszórók automatikus magasságállítással
 • LED fényszórók
 • Tetősínek
 • Intelligens 360 Fokos Parkolókamera
 • Bőr ülések

N-GUARD

FŐBB JELLEMZŐK:

 • Fekete könnyűfém kerekek
 • Fekete matricák
 • Fekete hűtőrács
 • Fekete tükör borítás
 • Fekete tetősínek
 • Félbőr ülések, sárga varrással

MÉRETEK

Saját igényeire szabva. A hatékony kialakítás nagy tengelytávot biztosít a kényelmes utazás érdekében egy olyan külsővel, amely könnyebbé teszi a szűk városi parkolóhelyekre történő beállást, vagy szűk kisutakra a terepen.

ALVÁZFELÉPÍTÉS

A tágas Extra Kabin karosszéria, melyet egy robusztus alváz támaszt alá, tökéletes alapot kínál az Ön átalakítási igényeihez.

Illusztráció a Nissan Navara Extra Kabinról

EXTRA KABIN

Nagyméretű rakományokkal is könnyedén megbirkózik az 1800 mm hosszú platónak köszönhetően. A pillér nélküli hátsó ajtók könnyű hozzáférést biztosítanak a kabin hátuljához.

Illusztráció a Nissan Navara Dupla Kabinról

DUPLA KABIN

Nyújtózzon ki kényelmesen az öt személynek férőhelyet kínáló és négy teljes méretű ajtóval rendelkező kabinban. 1585 mm hosszú platójával rendkívül sokoldalú csapattag.

 
 
EXTRA KABIN
DUPLAKABIN
TELJES HOSSZ 5255 MM 5230 MM
TENGELYTÁV 3150 MM 3150 MM
TELJES MAGASSÁG 1822 MM 1828 MM
TELJES SZÉLESSÉG 2085 MM 2085 MM
PLATÓHOSSZ 1800 MM 1560 MM
PLATÓ SZÉLESSÉG 1560 MM 1560 MM
MAXIMÁLIS RAKSÚLY 1100 KG 1100 KG
VONTATÁS 3500 KG 3500 KG

MOTOROK

Dízel

Hajtáslánc

Teljesítmény

(LE)

Maximális nyomaték

(Nm)

Sebességváltó

Üzemanyag-fogyasztás**

(l/100 km)

CO2-kibocsátás**

(G/KM)

2.3L dCi 4WD 160 425 6 MT 7,0 184
2.3L dCi 4WD 190 450 6 MT 7,0 185
2.3L dCi 4WD 190 450 7 AT 7,4 194

 

TEGYE MEG A KÖVETKEZŐ LÉPÉST!

 

 
 

A képek illusztrációk. Jelen hirdetésben közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéskötési ajánlatnak. A részletekért keresse fel hivatalos Nissan Márkakereskedőjét.

A finanszírozási ajánlat kizárólag nem természetes személyek által 2019.01.01 után Növekedési Hitelprogram Fix konstrukció keretében megkötött finanszírozási szerződésekre érvényes, valamennyi Nissan haszongépjármű esetén, visszavonásig. Finanszírozási feltételek: kamat mértéke: 2,5%, típusa: fix kamatozású, devizanem: forint, önerő: minimum 22%, futamidő: 36 - 84 hó; konstrukció: zártvégű pénzügyi lízing, a finanszírozás minimum összege: 3 000 000 Ft. A Finanszírozó a lízingszerződés futamidejére teljeskörű Casco biztosítás fenntartását írhatja elő. A Nissan Finance finanszírozást az UniCredit Leasing Hungary Zrt. nyújtja („Finanszírozó”). A Finanszírozó egyedi hitelbírálatot végez, a jóváhagyott végleges feltételeket, amelyek eltérhetnek a jelen hirdetésben feltüntetett feltételektől, az egyedi szerződés tartalmazza. A Finanszírozó mindenkor hatályos Üzletszabályzata, Általános Szerződési Feltételei és Hirdetménye a www.unicreditleasing.hu honlapon keresztül érhetőek el. A Növekedési Hitelprogram Fix feltételeit a Magyar Nemzeti Bank terméktájékoztatója tartalmazza, ami elérhető a https://www.mnb.hu/letoltes/nhp-fix-termektajekoztato-20190101.pdf weboldalon.

Vegyes fogyasztás: 7,0-7,4 l/100km, vegyes CO2 kibocsátás: 184-194 g/km. Az UN/ECE 101. rendeletnek megfelelően kalkulált érték, normál használatnál a tényleges érték számos tényező függvényében változhat, mint pl a vezetési szokások, hőmérséklet, terepviszonyok, guminyomás, karbantartás, össztömeg stb. A fogyasztási és a kibocsátási értékek az érvényes európai előírásoknak megfelelően kerültek meghatározásra. A személygépjárművekre vonatkozó új vizsgálati eljárás (WLTP menetciklus) bevezetésével a jelenleg közölt műszaki adatok a jármű regisztrációját megelőzően frissítésre kerülhetnek. Az opcionális berendezések és tartozékok, egyéb nem technikai tényezők esetén befolyásolhatják a fogyasztást és a kibocsátást. A bemutatott motorváltozatokat a Nissan motorjainak változása miatt a rendelkezésre állás korlátozhatja.

A Nissan kishaszongépjárművekre 5 év vagy 160 000 km a gyártói garancia (amelyik hamarabb bekövetkezik).

 Az Apple CarPlay az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Apple CarPlay a következő eszközökkel kompatibilis: iAP2, iPhone 5 vagy újabb készülék (Lightning-csatlakozó), iOS 8.3 vagy újabb operációs rendszerrel és USB kapcsolat szükséges. Az Apple CarPlay elérhetősége piaconként eltérő. A Carplay részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.apple.com/hu/ios/feature-availability/#applecarplay-applecarplay. Az Android Auto Android 5.0 (Lollipop) vagy újabb rendszert futtató telefonokkal használható és USB-kapcsolat szükséges. Az Android Auto elérhetősége piaconként eltérő. Az Android Auto részleteiről részleteiről érdeklődjön a következő oldalon: https://www.android.com/auto/
Nissan befolyásán kívül eső okokból, előfordulhat, hogy az Apple CarPlay és Android Auto rendszer nem elérhető egy adott országban vagy nem az összes funkciója, ezért a Nissan nem vállal felelősséget az Apple CarPlay és/vagy Android Auto elérhetőségéért vagy hiányos jellemzői miatt az Ön autójában.